Grays GX 3500 Jumbow

Nieuw

€ 112,46

-10%

€ 124,95

Productinformatie

De Grays GX 3500 Jumbow is afkomstig uit de stickcollectie van Grays. De GX collectie combineert duurzaamheid met goede bespeelbaarheid. De GX 3500 is goed handelbaar en zorgt voor veel gevoel. Dankzij de Jumbow is de stick zeer geschikt om het dribbelen en de pushtechnieken verder te ontwikkelen.

Materiaal
De GX 3500 is een soepele stick die geschikt is voor gebruik op het veld. Deze stick bestaat voor 30% uit carbon wat zorgt voor slagkracht en extra power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk balsnelheid te genereren. De 10% aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen en de overige 60% fiberglas zorgt voor extra soepelheid waardoor je meer balgevoel en controle krijgt.

Kromming & Krul
De kromming van 24,75 mm zorgt, in combinatie met de curve location van 200 mm, ervoor dat je gemakkelijk snel kunt dribbelen. Daarnaast is de Jumbow ideaal voor halfhoge ballen en de scoop. De stick beschikt over een maxi krul van 45°. Deze haak is iets langer dan de midi waardoor het snelle hanteren van de stick iets lastiger wordt. Daarentegen zorgt het grotere oppervlak van de haak er wel voor dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt

Recensies

Schrijf uw recensie

Grays GX 3500 Jumbow

Grays GX 3500 Jumbow

Schrijf uw recensie

30 andere producten in dezelfde categorie: