Grays GR 5000 Ultrabow

Nieuw

€ 157,46

-10%

€ 174,95

Productinformatie

De Grays GR 5000 Ultrabow is afkomstig uit de stickcollectie van Grays. De GR 5000 is een stugge veldstick die zorgt voor veel slagkracht en power. De sticks hebben een kleurrijk design en zijn voorzien van een achthoekig handvat, voor een verbeterde greep.

Materiaal
De GR 5000 is een stugge veldstick die voor 50% uit carbon bestaat. Het carbon maakt de stick stugger en zorgt voor veel slagkracht en power. Doordat deze stick niet volledig uit carbon bestaat, zorgt dat voor meer elasticiteit. Deze ideale balans biedt de speler een ultiem balgevoel. Het Graphene materiaal zorgt voor veel slagkracht, maar biedt tegelijkertijd een zacht gevoel.

Kromming & Krul
De kromming van 22 mm zorgt, in combinatie met de curve location van 300 mm, ervoor dat je gemakkelijk kan passen en aannemen. Daarnaast is de mid bow ideaal voor de all-round hockeyspeler. De stick beschikt over een micro krul van 50°. Deze haak is iets langer dan de midi waardoor het snelle hanteren van de stick iets lastiger wordt. Daarentegen zorgt het grotere oppervlak van de haak er wel voor dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Recensies

Schrijf uw recensie

Grays GR 5000 Ultrabow

Grays GR 5000 Ultrabow

Schrijf uw recensie

30 andere producten in dezelfde categorie: