Gereduceerde prijs Wilson Blade 98S Countervail Bekijk groter

Wilson Blade 98S Countervail

Nieuw

€ 143,99

-40%

€ 239,99

Productinformatie

De Wilson Blade 98S Countervail is afkomstig uit de Blade serie van Wilson. De Blade is ontworpen voor modern en agressief spel en biedt veel controle voor aanvallende spelers. De Blade 98S bevat bovendien een open snarenpatroon dat zorgt voor extra spinpotentie.

Dit racket heeft een medium gewicht van 294 gram dat zorgt voor veel controle, maar biedt tegelijkertijd ook de nodige power. Het balanspunt in het midden, 330 mm, draagt  tevens bij aan een goede combinatie van controle en power.

Het middelgrote racketblad van 632 cm2 geeft meer snelheid aan de bal mee en biedt een goede mix tussen power en controle. Het open snarenpatroon van 18x16 zorgt dankzij de grotere mazen voor een langer balcontact en extra spinpotentie.

Toegepaste Technologieën
De geïntegreerde Countervail technologie is een extra laagje in het frame dat zorgt voor meer schokdemping waardoor de armvriendelijkheid hoog is. Dit zorgt voor extra speelcomfort zonder dat het ten koste gaat van het controle, stabiliteit en power die het racket biedt.

Het Wilson Spin Effect zorgt ervoor dat het snarenbed meer spin meegeeft aan de bal waardoor de bal ruimer over het net gaat en sneller stuitert.

Het Graphite + Basalt materiaal is in het gehele frame met elkaar vervlochten. Het elastische Basalt zorgt voor meer flexibiliteit waardoor het gevoel en de controle toenemen.

De Parallel Drilling technologie zorgt voor een betere respons van het racket dankzij het vernieuwde snarenbed met grotere sweetspot. Hierdoor worden verkeerd geraakte ballen vaker en beter gecorrigeerd waardoor de speler geniet van meer power en spelcomfort.

Recensies

Schrijf uw recensie

Wilson Blade 98S Countervail

Wilson Blade 98S Countervail

Schrijf uw recensie

30 andere producten in dezelfde categorie: