Gereduceerde prijs Wilson Blade 98 16x19 Countervail Bekijk groter

Wilson Blade 98 16x19 Countervail

Nieuw

€ 143,99

-40%

€ 239,99

Productinformatie

De Wilson Blade 98 16x19 Countervail is afkomstig uit de Blade serie van Wilson. De Blade is ontworpen voor modern en agressief spel en biedt veel controle voor aanvallende spelers.

Dit middelzware racket weegt 304 gram en vraagt de nodige techniek van de speler, maar geeft hier een hoop controle en tegelijkertijd balsnelheid voor terug. Het balanspunt in het midden, 330 mm,  zorgt daarnaast voor een goede combinatie van controle en power.

Het middelgrote racketblad van 632 cm2 geeft meer snelheid aan de bal mee en biedt een goede mix tussen power en controle.

Toegepaste Technologieën
De geïntegreerde Countervail technologie is een extra laagje in het frame dat zorgt voor meer schokdemping waardoor de armvriendelijkheid hoog is. Dit zorgt voor extra speelcomfort zonder dat het ten koste gaat van het controle, stabiliteit en power die het racket biedt.

Het Graphite + Basalt materiaal is in het gehele frame met elkaar vervlochten. Het elastische Basalt zorgt voor meer flexibiliteit waardoor het gevoel en de controle toenemen.

De Parallel Drilling technologie zorgt voor een betere respons van het racket dankzij het vernieuwde snarenbed met grotere sweetspot. Hierdoor worden verkeerd geraakte ballen vaker en beter gecorrigeerd waardoor de speler geniet van meer power en spelcomfort.

Recensies

Schrijf uw recensie

Wilson Blade 98 16x19 Countervail

Wilson Blade 98 16x19 Countervail

Schrijf uw recensie

30 andere producten in dezelfde categorie: