Ritual specialist 95

Nieuw

€ 270,00

-10%

€ 300,00

Productinformatie

Productomschrijving van de Ritual specialist 95

​De nieuwe Ritual specialist 95 is de absolute topper uit de origin 95 series van Ritual. Deze stick behoort tot de origin 95 series van Ritual. Deze lijn is speciaal ontworpen voor de echte topspelers. Alle sticks uit de origin 95 series zijn gemaakt uit 95% carbon en beschikken over extreem veel power. In deze sticks wordt gebruik gemaakt van japans toray carbon, dit is de meest sterke carbonsoort die er is. Hierdoor neemt de kwaliteit van de sticks drastisch toe. Daarnaast zit er een siliconcoating op de haak die extra grip geeft bij het aannemen van de bal. ​De Ritual specialist 95 heeft een speciale kromming voor de strafcornerspecialisten en beschikt over een 45 graden maxi head. 

Producteigenschappen van de Ritual specialist 95

​Ritual specialist 95 
95% Japans toray carbon
5 % kevlar 
​Speciaal ontworpen voor strafcornerspecialisten
​Extreem veel power
​Anti-shock foam 
24mm extreme lowb

 

Ritual Hockey

Is een hockeymerk dat bezig is met een gigantische opmars in Nederland. Stoere designs in combinatie met fantastische hockeysticks geven het merk een tof en gaaf imago. Ellen Hoog is de absolute topspeler van Ritual hockey en zij heeft er mede voor gezorgd dat het merk nu zo gigantisch populair is geworden in Nederland.
 

De focus bij Ritual ligt voornamelijk op de kwaliteit van hun producten. Er wordt veel geld geïnvesteerd in het materiaal en in al hun productieprocessen. Zo wordt in alle hockeysticks japans ’’toray carbon’’ gebruikt en laten ze hun tassen produceren in dezelfde fabrieken waar de rugzakken voor het Amerikaanse leger worden gemaakt.
 

Recensies

Schrijf uw recensie

Ritual specialist 95

Ritual specialist 95

Schrijf uw recensie

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

30 andere producten in dezelfde categorie: