Reece breathable tech pant unisex

Nieuw

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen

Meer details

€ 44,96

-10%

€ 49,95

Productinformatie

Productomschrijving van de Reece breathable tech pant unisex 

De Reece breathable tech pant unisex is compleet vernieuwd en voorzien van een compleet nieuwe technologie. De broek heeft een vernieuwde en verbeterde pasvorm en is wind- en waterdicht. Hierdoor is het een multifunctionele broek geworden die te gebruiken is voor meerdere sporten. De reece breathable tech pant unisex wordt o.a. gebruikt voor hockey,tennis,voetbal,outdoor, wandelen of gewoon als sportieve regenbroek. 


Reece Australia

Reece Australia is een sportmerk dat zich in het laatste decennium heeft ontwikkeld in Australië. Het merk is zeer populair onder studenten die het merk dragen voor, tijdens en na de hockey, tennis of andere sporten. Hierdoor hebben zij de status gekregen van een sportief no-nonsense sportmerk met een academisch tintje. Opvallende ontwerpen met een vleugje luxe rondom functionele teamwear, hockeysticks en -accessoires zorgen ervoor dat Reece Australia een exclusief merk is. 
 

Producteigenschappen van de Reece breathable tech pant unisex 

​Reece breathable tech pant unisex 
materiaal: 40D nylon Ripstop, TPU membrane, 5000mm
Vernieuwde pasvorm 
Nieuwe stof die minder kraakt
groot ademend vermogen.
wind- en waterdicht.
getapede naden.
2 steekzakken met rits, 1 achterzak.
pijpen voorzien van lange rits.

 

Je hele team aankleden met de nieuwe Reece collectie?

Hoe gaaf is het om samen met je hele team in de nieuwe Reece collectie te gaan lopen? Kiezen jullie allemaal voor de reece breathable tech pant unisex dan maken jullie vast de blits op en rondom het veld . Wij zijn al jarenlang de teamwearspecialist van Nederland. Vele hockeyteams, tennisteams, voetbalteams en andere sportverenigingen zijn jullie al voorgegaan. Naast het leveren van de teamkleding beschikken wij ook over een eigen drukkerij die jullie kleding vervolgens kan voorzien van logo's of namen. Vraag daarom vrijblijvend naar alle mogelijkheden. 
                 
 

 

Recensies

Schrijf uw recensie

Reece breathable tech pant unisex

Reece breathable tech pant unisex

De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen

Schrijf uw recensie

30 andere producten in dezelfde categorie: