Gereduceerde prijs ROFY STEALTH 100% TeX Carbon MID BOW 2017 Bekijk groter

ROFY STEALTH 100% TeX Carbon MID BOW 2017

Nieuw

€ 269,99

-10%

€ 299,99

Productinformatie

Het geheim is gestationeerd in HOLLAND, het uit JAPAN (!) geïmporteerde TeXtreme Carbon is bewerkt in PAKISTAN wat als uitkomst de perfecte stick tot leven heeft gebracht. Zowel is de STEALTH de absolute nummer 1 uit de gehele ROFY serie, als wel de absolute nummer 1 op het gehele veld! Deze stick vertegenwoordigt het beste en mooiste kwaliteit van diverse landen. Ultra licht en maximale stijfheid voorziet je van enorme power. 24 MM

SPECS. Uitvoering:

MID BOW - Extreem lange ballen slaan, pushen, flatsen en liftpasses zijn ‘’a piece of cake’’ met deze uitvoering. Nog niet eerder was er een MID BOW met zoveel power! Deze variant is uitermate geschikt voor de allround hockeyer.

LOW BOW - (Sleep)pushen, scoopen en flatsen is een gegarandeerd succes met deze uitvoering. Verhoog je 3D-skills! Deze variant is uitermate geschikt voor aanvallend spel en voor een perfecte uitvoering van strafcorners en shoot-outs.

JUMBOW - Backhand -slag en –passing zijn kinderspel met deze uitvoering. Verhoog je 3D-skills! Deze variant is uitermate geschikt voor aanvallend spel en voor een perfecte uitvoering van strafcorners en shoot-outs.

DRAG FLICK - Creëer maximale snelheid en power met deze uitvoering! Verhoog je 3D-skills! Deze variant is uitermate geschikt voor aanvallend spel en voor een perfecte uitvoering van strafcorners en shoot-outs.

Recensies

Schrijf uw recensie

ROFY STEALTH 100% TeX Carbon MID BOW 2017

ROFY STEALTH 100% TeX Carbon MID BOW 2017

Schrijf uw recensie

30 andere producten in dezelfde categorie: