Gereduceerde prijs Osaka 3PTo low bow Bekijk groter

Osaka 3PTo low bow

Nieuw

€ 161,96

-10%

€ 179,95

Productinformatie

Productomschrijving van de Osaka 3PTo low bow 

De Osaka 3PTo low bow​ is een van de meest kleurrijke sticks uit de nieuwe collectie van Osaka.Het extréém lichte gewicht samen met het perfecte balanspunt, op 24mm, geeft deze stick een goede feel en hoge wendbaarheid. De sticks is speciaal ontworpen voor spelers die technisch zijn en graag willen laten zien hoe goed ze zijn. De kromming van deze hockeystick zorgt ervoor dat je veel gevoel en controle houdt over de bal. 

​De kenmerken van de Osaka 3PTo low bow

​De Osaka 3 PTo low bow is gemaakt van 70% carbon. Het carbon zorgt voor de maximale stijfheid wat resulteert in de hoogste slagkracht. Deze hockeystick is voorzien van een rubberen hockeygrip. Dit is een speciale grip, wat zorgt voor het hoogste comfort en maximale demping bij het slaan van de bal.

​Osaka 3PTo low bow 
70% carbon
​Low bow 200mm / 24mm
Veel power
​Pro touch grip 

Waarom is Osaka hockey zo geliefd? 

​Osaka is een nieuw hockeymerk opgericht in 2011, Osaka is opgericht met één doel voor ogen: Het overbruggen van die grote gapende kloof tussen fashion en hockey, ze worden hierin enorm gedreven door de mogelijkheden van de toekomst. Osaka hockey is de laatste jaren ongelofelijk populair geworden. Met name de kwaliteit en de uitstraling van de producten zorgt ervoor dat veel hockeyers kiezen voor de Osaka producten. Niet alleen de hockeysticks maar ook de kleding en de hockeyschoenen zijn mateloos populair. 

Recensies

Schrijf uw recensie

Osaka 3PTo low bow

Osaka 3PTo low bow

Schrijf uw recensie

30 andere producten in dezelfde categorie: