Gereduceerde prijs Osaka 1 series Pollock orange Bekijk groter

Osaka 1 series Pollock Orange

Nieuw

€ 62,96

-10%

€ 69,95

Productinformatie

Productomschrijving van de Osaka 1 series Pollock Orange

De Osaka 1 series Pollock orange is een van de meest stoere sticks uit de nieuwe collectie van Osaka.Het extréém lichte gewicht samen met het perfecte balanspunt, op 17mm, geeft deze stick een goede feel en hoge wendbaarheid. De sticks is speciaal ontworpen voor spelers die technisch zijn en graag willen laten zien hoe goed ze zijn. De kromming van deze hockeystick zorgt ervoor dat je veel gevoel en controle houdt over de bal.

​De kenmerken van de Osaka 1 series Pollock Orange

​De Osaka 1 series pollock Orange is gemaakt van 100% fibreglass. Deze hockeystick is voorzien van een rubberen hockeygrip. Dit is een speciale grip, wat zorgt voor het hoogste comfort en maximale demping bij het slaan van de bal.

​Osaka 1 series Pollock Orange
100% fibreglass
Mid bow 300mm / 17mm
​Pro touch grip 

Waarom is Osaka hockey zo geliefd? 

​Osaka is een nieuw hockeymerk opgericht in 2011, Osaka is opgericht met één doel voor ogen: Het overbruggen van die grote gapende kloof tussen fashion en hockey, ze worden hierin enorm gedreven door de mogelijkheden van de toekomst. Osaka hockey is de laatste jaren ongelofelijk populair geworden. Met name de kwaliteit en de uitstraling van de producten zorgt ervoor dat veel hockeyers kiezen voor de Osaka producten. Niet alleen de hockeysticks maar ook de kleding en de hockeyschoenen zijn mateloos populair. 

Recensies

Schrijf uw recensie

Osaka 1 series Pollock Orange

Osaka 1 series Pollock Orange

Schrijf uw recensie

30 andere producten in dezelfde categorie: