Asics Blackheath 7 Kids

Nieuw

Productinformatie

Productomschrijving van de Asics Blackheath 7

De Asics blackheath 7 is geïnspireerd op de beste hardloopmodellen van Asics  en biedt iedereen de optimale stabiliteit en schokdemping die je nodig hebben op het hockeyveld. GEL Cushioning in de hak van de schoen absorbeert de schokken bij het landen van de voet en zorgt voor een soepele overgang van landing tot afzet. De noppen van de Asics blackheath 7 zijn geschikt voor zowel zand- als watervelden. De gel technologie in de hak en de voorvoet absorbeert de schokken en vergemakkelijkt de afwikkeling van de voet, van de landing tot de afzet. DuoMax Support in de tussenzool verbetert de ondersteuning en stabiliteit, terwijl het SpEVA-materiaal voor de tussenzool de afzet verbetert. Het asymmetrische Lacing Design aan de bovenkant verzekert een comfortabele pasvorm. 

Kenmerken van de Asics blackheath 7 

Asics blackheath 7
Gel cushioning
SpEVA-materiaal 
DuoMax versteviging 
Extreem veel demping 
Noppen geschikt voor zand- en watervelden


De Asics blackheath 7 heeft een bovenwerk van mesh dat gemaakt is van water- en vuilafstotend materiaal. Dit zorgt voor optimale ventilatie, wat erg comfortabel is gedurende inspanning. De zool is met de zogeheten Pguard technologie verbonden aan de schoen zelf. Dit is een combinatie van rubber en hars, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurige bescherming. Het Asymmetrical Lacing Design op de bovenkant volgt de vorm van je voet voor een stevige, comfortabele pasvorm.

De veelzijdige schoen biedt de stabiliteit en schokdemping die moderne veldhockeyspelers nodig hebben. De Gel Cushioning in de hak en voorvoet absorbeert de schokken en helpt je voet bij de overgang van bodemcontact tot afzet. Het DuoMax Support System in de tussenzool levert extra ondersteuning en stabiliteit bij voor- en zijwaartse bewegingen, terwijl het SpEVA-materiaal van de tussenzool extra veerkracht biedt met dempend vermogen.

Recensies

Schrijf uw recensie

Asics Blackheath 7 Kids

Asics Blackheath 7 Kids

Schrijf uw recensie

30 andere producten in dezelfde categorie: